top of page

Marjan kokemus
2ndhomesilla asumisesta

Asuimme kuukauden päivät 2ndhomesin huoneistossa ”putkiremppapakolaisina”. Ja kokemus oli huippu - monella tapaa. 144 neliön asuntoomme mahtuisi yöpymään kaksikin perhettä, ja se sijaitsee Helsingin keskustassa, ihan paraatipaikalla. Avainten toimitus onnistui helposti, ja saimme selkeät ohjeet kodin laitteiden käyttöön. 


Heti sisään astuessamme lapset huokailivat ihastuksissaan, koska asunto oli kaunis ja valoisa. Siellä oli myös iso kylpyamme, jollaista ei omasta kodistamme löydy. Lakanat oli pedattu valmiiksi ja pyyhkeet sekä tarvittavat astiat odottivat kaapissa.  Me aikuiset puolestaan ihastuimme ihanan avaraan keittiöön. 


Kodinomainen asuminen toimii loistavasti lapsiperheelle lyhyissä ja pidemmissä oleskeluissa matkoilla, työkomennuksilla tai tällaisina remonttipakolaisina, kuten me. Arki asettuu uomiinsa, kokkaaminen sujuu, ja olo tuntuu kaikin puolin kotoisalta. 


Toisessa kodissa myös mieli avartuu ja sitä tekee yllättäviä havaintoja omasta asumisestaan: millaisia uudistuksia varsinainen koti kaipaisi, tai toimiko joku osa arjessa yllättäen paremmin varakodissa. 


Olen aiemmin vuokrannut 2ndhomesilta pienempiä huoneistoja intensiivisissä projekteissa työtiloiksi, muutamien päivien ajaksi. Olemme myös perheen kanssa yöpyneet 2ndhomesilla Tampereen reissuilla. Sieltä muuten löytyy aivan ihania koteja huikeilta sijainneilta. Tämä oli eka kerta isossa perheasunnossa pidemmän aikaa, ja viihdyimme loistavasti!


Kotimaisen 2ndhomesin takaa löytyy huippuporukka, ja palvelu on ystävällistä, pätevää ja asiakkaan yksilölliset tarpeet timanttisesti huomioivaa. He löytävät kodin jokaiseen tarpeeseen pikaisellakin aikataululla. 👍


Me rakastuttiin meidän toiseen kotiin! ❤️

 

-Marja Hintikka

Marja2.jpeg
bottom of page